Deelnemen?

Ben jij ook een maker, ontwerper of een wereldreiziger met unieke producten? Geloof jij net als wij niet in massa-productie en support jij ook liever jouw locals? Dan is COLLECTIV. by Swan misschien wel het toneel voor jouw creaties!

COLLECTIV. by Swan is voor zover wij weten de enige conceptstore in de wereld, waar de deelnemers ook daadwerkelijk de verkopers zijn. De deelnemers staan 2x per maand in de winkel om elkaars producten te verkopen.

In overleg met ons en de overige deelnemers kiezen we een toffe spot (of meerdere) in de shop, waar jouw producten zo goed mogelijk tot hun recht komen. We houden uiteraard rekening met het hoeveelheid aanbod er is in een bepaalde productcategorie, zodat er niet teveel van hetzelfde komt te liggen.

Je betaalt een vast bedrag aan huur per maand (is voor iedere deelnemers hetzelfde) en daarnaast je middels een oplopende percentage-staffel een gedeelte van jouw omzet af.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen, gebruik dan het contactformulier op deze site of stuur een e-mail naar info@collectivbyswan.nl.